Fontos kijelentéseket tett Nagy István az ukrán gabonáról
Az Agrárminisztérium az összes lehetséges eszközzel fellép az ukrán gabona korábbi piacaira irányítása, és a hazai gazdálkodók értékesítési lehetőségeinek elősegítése érdekében.
Az Agrárminisztérium az összes lehetséges eszközzel fellép az ukrán gabona korábbi piacaira irányítása, és a hazai gazdálkodók értékesítési lehetőségeinek elősegítése érdekében.
Bíznak a jó termésben a gabonatermesztők Magyarországon, szépen fejlődnek az állományok.
Rendesen odavágott az aszály idei a búzatermésnek.
Jóval alacsonyabb gabonatermés várható idén, mint tavaly.
Hamarosan kezdődik az aratás.
Segíti az alkalmazkodásban a gabonatermesztőket a Takarék Csoport.
Nincs mese, át kell állni a precíziós gazdálkodásra.
A gabonaágazat a koronavírus-járvány árnyékában.
2022-ben sem lesznek olcsóbbak az élelmiszerek.
Hozamrekordok és csökkenő termőterületek.
A mezőgazdaságban a kemény télnek drukkolnak.
48 őszi búzát tesztelt idén a GOSZ-VSZT-NAK.
Az időjárás betett az idei termésnek.
Nem javított a búzahozamon a csapadék.
Még bő egy hétig bírnák az őszi vetések csapadék nélkül.
Három éve minden tavasszal aszály van Magyarországon.
Kiszámíthatatlan ármozgásokra kell készülni.
A felhasználás csak néhány hónapra engedélyezett.
Hóra és mínuszokra várnak a gazdák.
Muszáj növelni a termésátlagokat.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.